CLS Trainingen

SAFe Product Owner/Product Manager met POPM certificering

Algemene informatie over de cursus

De tweedaagse interactieve training SAFe Product Owner/Product Manager met POPM certificering richt zich op tactisch niveau op Product Owners en Product Managers die samenwerken om de best mogelijke klant- en business resultaten te realiseren.

Theorie en praktijk worden op een interactieve manier behandeld en besproken in deze training, waarbij de rode draad van de training niet uit het oog verloren wordt. Onze trainers zijn zeer ervaren SAFe Program Consultants en werkzaam in het vakgebied. Zij hebben bij diverse grote landelijke organisaties diverse SAFe implementatietrajecten begeleid.

Na het volgen van deze training bent u in staat om de hierboven genoemde onderwerpen van de training in de praktijk te brengen en bent u in staat om met goed gevolg het examen te behalen. U bent in staat om binnen de SAFe tactisch belangrijke rollen van de SAFe Product Owner en SAFe Product Manager optimaal in te vullen.

De crusus is inclusief uitgebreide standaard SAFe handouts van ScaledAgile® t.b.v. certificering, toegang tot de leeromgeving van ScaledAgile en één examenlicentie. Bovendien heeft u een jaar lang toegang tot het SAFe Community Platform.

Examen

Het SAFe Product Owner/Product Manager is een 1,5 uur durend multiple choice examen met 45 vragen. Bij 35 vragen of meer goed bent u geslaagd.
Doelgroep

De training is geschikt voor Product Owners, Product Managers, analisten en anderen die binnen SAFe bij het managen van de een Backlog op Agile Release Train (team van Agile teams) niveau betrokken zijn of gaan worden.

Voorkennis

HBO werk- en denkniveau is vereist. Voorkennis van Scrum in het algemeen en SAFe-basiskennis is een pre.

Duur

De cursus duurt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus neemt u deel aan het examen. De kosten voor het examen zijn in de prijs inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

amersfoort

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.