CLS Trainingen

Business Analyse

Algemene informatie over de cursus

Het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen is de focus van onze cursus Business Analyse. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de vraag: hoe kan een organisatie IT goed inzetten en aansturen? U krijgt een brede kijk op de veelheid aan kennisgebieden rondom het vak van Business Analist.

Door het werken aan praktijkcases tijdens de cursus kunt u al snel zelfstandig aan de slag, terwijl u tijdens de drie dagen verder wordt opgeleid in de finesses van het vak. Bij de opdrachten gebruiken we voor het modelleren en de notatie van de bedrijfsprocessen Sparx Systems Enterprise Architect en Bizagi.

Doel

Na het volgen van deze driedaagse cursus bent u in staat om bedrijfsactiviteiten te modelleren, business problemen inhoudelijk te onderzoeken en aanbevelingen te doen d.m.v. efficiënte oplossingen.

De cursus wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring, die de verbanden kunnen leggen tussen de theorie en de praktijk. Cursusmateriaal en lunches zijn bij de cursus in begrepen.
Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen die werkzaam is als Business Analist of wil doorgroeien naar die rol. De cursus is ook geschikt voor projectleiders, architecten, informatieanalisten, systeemanalisten, functioneel ontwerpers en functioneel beheerders.

Voorkennis

Leesvaardigheid Engels en enige praktijkervaring met bedrijfsprocessen is nuttig.

Duur

De duur van de cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf cursisten.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.