Competence Factory

Over ons

Competence Factory

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future jobs. In 1990 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2020 zijn we nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Hiermee werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Opleidersscore: 9,0

Onze opleidersscore op vergelijkingssite Springest.nl is het hoogste in de branche: cursisten beoordelen ons met gemiddeld een 9,0. Al onze trainers zijn praktijkspecialisten die hun kennis delen in actieve colleges, waarin jouw leerdoel centraal staat en je vooral veel det. Zo zorgen we dat de stof blijft hangen en je echt iets aan de training hebt. Dus, wanneer zet jij je eerste stap naar een sprong vooruit?

Onze missie

Waarom we opleidingen verzorgen? We willen dat iedereen, net als wij, 's ochtends opstaat en denkt: 'Yes, ik mag weer naar m'n werk!'. Dat kan natuurlijk alleen wanneer je een beroep hebt dat bij je past. Maar wat ook meespeelt is: heb je het idee dat je goed bent in wat je doet? En kun je je creatieve ei kwijt in je werk? Een opleiding helpt bij al deze zaken. Je komt erachter wat je goed ligt, je ontwikkelt de skills die je nodig hebt, en je wordt uitgedaagd om verdieping te zoeken in je job. Jij fluitend naar je werk, dat is waar we voor gaan.

Daarom kies je voor Competence Factory

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • Kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • Inspirerende trainers; gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk die er lol in hebben om hun kennis te delen
  • Een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • Transparante prijzen, nooit bijkomende kosten
  • Centraal gelegen locaties - we zitten centraal in Utrecht. In Amsterdam en Rotterdam verzorgen we trainingen op aanvraag
  • Onze 20 populairste trainingen gaan altijd door. Geen gedoe dus met verplaattsingen. Dat beloven we.

Adresgegevens

Competence Factory geeft o.a. opleidingen in:
  • Utrecht

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Competence Factory' of maak gebruik van onderstaande gegevens: