Grafisch Lyceum UtrechtMet een opleiding van het Grafisch Lyceum Utrecht leg je een stevige basis voor een loopbaan in de wereld van media, communicatie en vormgeving.

De apps op je telefoon, de tijdschriften die je leest, de games die je speelt, de filmpjes die je op Youtube bekijkt, deze website: creatieve en technische professionals ontwerpen, ontwikkelen en maken al deze media-uitingen.

Bij het Grafisch Lyceum Utrecht stap je deze boeiende wereld binnen. In onze opleidingen leggen we een stevige basis voor een loopbaan in de wereld van media, communicatie en vormgeving. De beroepspraktijk staat bij ons centraal. We hebben allerlei faciliteiten in huis waarmee je je toekomstige beroep snel in de vingers krijgt. Er zijn foto- en geluidsstudio's, we hebben een open studiecentrum en veel project- en praktijklokalen.

Voel je thuis
Met bijna 2000 studenten is het Grafisch Lyceum Utrecht een relatief kleine, veilige school. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn, omdat we respect hebben voor ieders persoonlijkheid. We zorgen ervoor dat onze school persoonlijk en overzichtelijk blijft. We kennen onze studenten. Ons onderwijs draait om jou en je mogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding
Tijdens je opleiding vragen we je zelfstandig te werken, net als later in het bedrijfsleven. Op jouw beurt kun je op een stevige begeleiding rekenen. Dat begint al bij het intakegesprek, waarin we kijken of de opleiding die je hebt gekozen ook echt bij je past. Je krijgt gedurende je opleiding persoonlijke begeleiding van je studieloopbaanbegeleider.

Adresgegevens

Grafisch Lyceum Utrecht geeft o.a. opleidingen in:
  • Utrecht

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Grafisch Lyceum Utrecht' of maak gebruik van onderstaande gegevens: