Creative College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Creative College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Brandenburchdreef 20

3562 CS Utrecht


MBO-ORIňNTATIEWORKSHOP

Datum: donderdag 4 maart 2021
Locatie: Utrecht
Omschrijving: MBO-OriŽntatieworkshops
Heb je onze open dag bezocht en wil je meer weten over een opleiding? Doe dan mee met een oriŽntatieworkshop. Zo kun je ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten.

Een oriŽntatieworkshop is een groepsactiviteit speciaal voor 3e- en 4e-jaars leerlingen. Je gaat samen met andere leerlingen kennismaken met een opleiding van een college. De oriŽntatieworkshop is altijd van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.

De data voor de oriŽntatieworkshops van dit schooljaar vind je verderop.

NB Wegens de RIVM corona richtlijnen zullen onze workshops er dit jaar anders uit gaan zien. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden
Je kunt alleen deelnemen aan een oriŽntatieworkshop als je je vooraf aanmeldt. Voor een workshop in Amersfoort gaat dat via zoekjouwmbo. Voor een workshop in Utrecht of Nieuwegein gaat dat via deze website. Aanmelden kan vanaf oktober 2020.

Op de website zoekjouwmbo zie je na inloggen welke oriŽntatieworkshops we aanbieden. Kies nadat je bent ingelogd voor het kopje 'workshops'. Na aanmelding krijg je een digitale bevestiging met de benodigde informatie.

Verhinderd? meld je dan even af dan kunnen we de plek voor iemand anders reserveren.

Open avond Creative College

Datum: woensdag 17 maart 2021
Locatie: Utrecht
Omschrijving: Kom de sfeer proeven en maak kennis met onze colleges en VAVO Lyceum! Meer info volgt!

Open avond Creative College

Datum: donderdag 17 juni 2021
Locatie: Utrecht
Omschrijving: Kom de sfeer proeven en maak kennis met onze colleges en VAVO Lyceum! Meer info volgt!