ROC Rivor

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Rivor' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag 9 februari 2023 ROC Rivor

Datum: donderdag 9 februari 2023
Bezoekadres: Bachstraat 1
Locatie: 4003 KZ Tiel
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving:

Kom donderdag 9 februari tussen 18.00 en 20.30 uur naar de Open Dag en maak op diverse locaties in Tiel en Geldermalsen kennis met alle opleidingen van ROC Rivor!

Tijdens de Open Dag werken we met tijdslots waarop je binnen kunt komen. Je ontvangt per mail, uiterlijk een dag van te voren, een tijdslot van een half uur. We willen je vragen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden en binnen het tijdslot naar de locatie te komen. Zo zorgen we ervoor dat het bezoek zoveel mogelijk verspreid wordt.

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding. Let op! Voor het aanmelden voor een opleiding heb je je Digi-D nodig.