Kronenburgh Business College

SEO / SEA Google Ads Search (Bedrijfsopleiding, Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Een ondernemer kan alles binnen zijn bedrijf op orde hebben, maar wanneer de klanten de site niet vinden, gebeurt er niets! Laat dus geen omzet liggen. SEO en SEA kun je als ondernemer zelf doen of uitbesteden aan een online Marketeer. Verbeter de marktpositionering van de producten en diensten met SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Advertising) Google Ads Search Advanced. 

Bedrijven kunnen tegenwoordig niet meer zonder een online marketing strategie. Maar hoe doe je het vervolgens in de praktijk? Dat is waar de praktijkopleiding SEO / Google Ads je weer een flinke stap verder mee helpt.

Natuurlijk zijn er online ook leermodules beschikbaar, maar dan is het toch nog niet eenvoudig om dit in de praktijk te brengen. Dan is het fijn wanneer er een docent is die je kan begeleiden.

Dus volg de opleiding bij het Kronenburgh Business College in Den Haag en verbeter als Online Marketeer de verkoopgerichte marktpositionering van de producten en diensten van jouw bedrijf / organisatie.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

1. SEO: search engine optimalisation of in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. We behandelen een verzameling van technieken gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.2. SEA: Google Ads:- inzicht krijgen in de werking van online adverteren;- een Google Ads campagne opzetten (Adwords); en- prestaties meten en optimaliseren.ExamentrainingTijdens de collegedagen bereiden we u voor op het behalen van het Google certificate.

Opleidingsduur

6 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 635
Studiemateriaal: EUR 78

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.