Google Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 480,- tot € 895
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Google

Google

Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine en inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Er zijn verscheidene programma’s en applicaties ontwikkeld door Google. De onderstaande cursussen richten zich voornamelijk op de zoekmachine functie.

Inhoud

De onderstaande cursussen richten zich onder andere op marketing en reclame: zo leer je alles over Google AdWords. AdWords is een programma dat bedrijven toelaat op alle websites van Google reclame te maken. Op basis van de toegepaste zoekwoorden kan een website van een bedrijf boven de overige zoekresultaten komen te staan. Alle ins en outs leer je bij een cursus Google AdWords.

Ook kun je kiezen voor een cursus ‘Search Engine Optimization’. Hierin ga je de vindbaarheid van een bedrijf analyseren en bekijk jehoe je de vindbaarheid kan optimaliseren.

Verder worden er cursussen aangeboden gericht op Google Drive, Google Agenda en SketchUp. Google Drive is een online opslagomgeving. Google Agenda is een online agenda, geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. SketchUp is een programma vooral gebruikt door grafisch vormgevers om 3D-tekeningen te maken.

Relevantie

Wil jij alles weten over de uiteenlopende mogelijkheden die Google jou als gebruiker te bieden heeft? Geef je dan snel op voor één van de onderstaande cursussen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Gmail: Leren werken met Google Drive en de Google Agenda Learnit 700,-
  Arnhem, Zwolle, Maastricht, Den Haag, Enschede, Breda, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Rotterdam, Alkmaar, Den Bosch, Utrecht, Tilburg, Heerenveen, Groningen, Eindhoven
Search Engine Optimization College of MultiMedia 895,-
  Amsterdam
SEO Specialist NHBO 480,-
  Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven
SketchUp Basis Learnit 700,-
  Amsterdam, Groningen, Breda, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Nijmegen, Hoorn, Apeldoorn, Enschede, Arnhem, Zwolle, Maastricht, Leeuwarden, Amersfoort, Almere, Den Bosch, Tilburg, Leiden, Assen, Heerenveen

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)