Klantonderhoud

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 495,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Klantonderhoud

Klantonderhoud

Het klantonderhoud is het behouden van de relatie van de onderneming en het bedrijf. Klantonderhoud, ook wel accountmanagement genoemd, is onderdeel van een gestructureerde marketingstrategie. Op geselecteerde klanten is een accountmanager verantwoordelijk voor het beheer van het klantcontact. Het doel van het klantonderhoud is het ontwikkelen en in stand houden van duurzame relaties die voor de klant en onderneming aantrekkelijk zijn.

Inhoud

Deelnemers aan een cursus klantonderhoud leren de fijne kneepjes van het accountmanagement. Met deze cursus ben je helemaal thuis in acquisitie. Je bent op de hoogte van koopgedrag en verkooptechnieken. Je leert door een praktijkgerichte insteek van de opleiding commerciële vaardigheden en marketing. Hierdoor ben je klantgericht en leer je met de klant mee te denken. Je bent in staat een netwerk van klanten op te bouwen en te onderhouden.

Relevantie

De cursus klantonderhoud is voor iedereen die ambities heeft om in een buitendienstfunctie te werken. Zeker als je commercieel bent ingesteld en graag verantwoordelijk wil zijn voor je eigen klanten en omzetdoelen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
online marketing en het toepassen van e-commerce HMC Amsterdam 495,-
  Rotterdam en amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.