Verkoopgesprekken Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 900,- tot € 1350
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Verkoopgesprekken

Verkoopgesprekken

Een verkoopgesprek is één van de belangrijkste aspecten van een transactie. Dit moet de laatste stap zijn om een klant te overtuigen van jouw product of dienst. Het is dan ook belangrijk dat jij je kunt inleven in zowel de klant als de dienst of het product wat je aanbiedt. Een verkoopgesprek wordt vaak gevoerd door mensen die actief zijn bij een commercieel bedrijf.

Inhoud

Tijdens een cursus/opleiding in de richting van Verkoopgesprekken leer je de tips en tricks die nodig zijn om jouw eigen verkoopgesprekken te voeren en tot een succes te maken. Zo leer jij je in te leven in de klant. Op deze manier kun jij aanvoelen waar de klant behoefte aan heeft en kun jij je verkoopgesprek hier op aanpassen. Je leert de unieke aspecten van je product of dienst te herkennen en te vertalen richting de klant. Tevens moet je taalkundig goed onderlegd zijn, dus er bestaat een mogelijkheid dat je bijgespijkerd wordt op dit gebied.

Relevantie

Ben jij sociaal, heb je mensenkennis en houd je van handel? Wil jij alles leren wat nodig is om jouw verkoopgesprekken zo overtuigend mogelijk te maken? Dan is een cursus of opleiding in deze richting dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een ware verkoper.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Adviesvaardigheden Learnit 1350,-
  Den Bosch, Groningen, Leiden, Apeldoorn, Leeuwarden, Alkmaar, Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Amersfoort, Heerenveen, Tilburg, Assen, Eindhoven, Maastricht, Enschede, Breda, Almere
Telefonische acquisitie Learnit 900,-
  Leusden, Driebergen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Maastricht, Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Apeldoorn, Alkmaar, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Heerenveen, Eindhoven, Almere, Enschede, Breda, Leiden, Amersfoort, Assen

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)