Verkoopgesprekken

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 29300,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Verkoopgesprekken

Verkoopgesprekken

Een verkoopgesprek is één van de belangrijkste aspecten van een transactie. Dit moet de laatste stap zijn om een klant te overtuigen van jouw product of dienst. Het is dan ook belangrijk dat jij je kunt inleven in zowel de klant als de dienst of het product wat je aanbiedt. Een verkoopgesprek wordt vaak gevoerd door mensen die actief zijn bij een commercieel bedrijf.
Verkoopgesprekken
In gesprek met de klant

Inhoud

Tijdens een cursus/opleiding in de richting van Verkoopgesprekken leer je de tips en tricks die nodig zijn om jouw eigen verkoopgesprekken te voeren en tot een succes te maken. Zo leer jij je in te leven in de klant. Op deze manier kun jij aanvoelen waar de klant behoefte aan heeft en kun jij je verkoopgesprek hier op aanpassen. Je leert de unieke aspecten van je product of dienst te herkennen en te vertalen richting de klant. Tevens moet je taalkundig goed onderlegd zijn, dus er bestaat een mogelijkheid dat je bijgespijkerd wordt op dit gebied.

Relevantie

Ben jij sociaal, heb je mensenkennis en houd je van handel? Wil jij alles leren wat nodig is om jouw verkoopgesprekken zo overtuigend mogelijk te maken? Dan is een cursus of opleiding in deze richting dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een ware verkoper.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
International Business & Sales (MBO 4+) EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 29300,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.