Verkoopmedewerker binnendienst

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 29300,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Verkoopmedewerker binnendienst

Verkoopmedewerker binnendienst

Een verkoopmedewerker binnendienst verricht administratieve werkzaamheden. De binnendienst is de ondersteuning van verkoopactiviteiten. Je houdt zaken bij als klantgegevens en verkoopcontracten, neemt bestellingen op en handelt rekeningen af. Jij onderhoudt samen met accountmanagers contact met de klant en draagt verantwoording voor de verkoop van producten of diensten.

Inhoud

Deelnemers aan de cursus verkoopmedewerker binnendienst leren meedenken met de klant. Je doet kennis op om koopsignalen te signaleren en op te pakken. Daarnaast doe je tevens marketingkennis op waarmee je leert klanten te benaderen en te activeren om jouw product of dienst af te nemen. Je leert hoe je marketingbegrippen toe kan passen en je leert ondertrajecten opstellen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het verwerken van statistische gegevens en commerciële en bedrijfseconomische calculaties. Met de opgedane kennis ben je de sales support en help je mee aan de marktbewerking.

Relevantie

De cursus verkoopmedewerker binnendienst is ideaal voor iedereen die commercieel is ingesteld en praktijkgerichte vakken wil volgen. Het is erg geschikt als je je kennis wil opfrissen en actualiseren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
International Business & Sales (MBO 4+) EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 29300,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.