SEO

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 575,- tot € 42000
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan SEO

SEO

Search Engine Optimalization (SEO), beter bekend als ‘zoekmachineoptimalisatie’ is een vorm van online marketing die helemaal van deze tijd is. De snelle groei van social media zorgt voor een verandering in marketing. Met SEO wordt het mogelijk om in de top zoekresultaten te eindigen. Voor organisaties is zoekmachinemarketing erg belangrijk. Zo zal de organisatie de doelgroep sneller bereiken en dit zal dan ook meer klanten aantrekken. Door het efficiënt gebruiken van de juiste zoektermen zal dit snel resultaat boeken. Een investering die zich snel terugverdiend!

Inhoud

Een cursus SEO bestaat uit veel verschillende onderwerpen. Zo krijg je kennis van zoekmarketing in het algemeen. Ook maak je kennis met zoekmachine adverteren: bijvoorbeeld door middel van zoekmachinestrategieën de juiste zoektermen te kiezen, en hoe je deze moet gebruiken. Optimalisatie van social media is tevens een onderwerp die in de cursus SEO terugkomt. Daarnaast is het belangrijk om als SEO te weten of het gewenste resultaat bereikt wordt. Daarom word je in deze cursus geleerd om zelf de optimalisatie te kunnen meten.

Relevantie

De cursus is geschikt voor iedereen die bezig is met (online) marketing, bijvoorbeeld voor communicatiespecialisten. Niet alleen voor de specialisten is de cursus SEO een goede opsteker, maar voor veel ondernemingen is het van enig belang zich te verdiepen in het belang van SEO, mede door de snelle technologische ontwikkelingen van nu.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Digital Marketing Professional (inclusief examen) College of MultiMedia 2250,-
  Amsterdam
International Business & Finance management EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 42000,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) Learnit 575,-
  Amsterdam, Den Haag, Groningen, Incompany, Online, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.