Interculturele communicatie

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 580,- tot € 1471
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Interculturele communicatie

Interculturele communicatie

Ons aardoppervlak bestaat uit vele landen met verschillende mensen met elk hun eigen taal, cultuur en geloof. Allemaal mensen die anders tegen bepaalde zaken aankijken. Hoe sta je in het leven? Wat is gewenst en wat juist niet? Allemaal vragen waar je vast wel eens over hebt nagedacht. Wanneer je kiest voor een cursus die valt onder het onderwerp Interculturele Communicatie neem je een duik in deze verschillende culturen en geloven, leer je hoe mensen met elkaar communiceren en betrek je de ervaringen op jezelf.

Inhoud

De cursus zal bestaan uit een groot deel geschiedenis. Daarnaast is filosofie een belangrijk onderdeel van de cursus en leer je van alles over verschillende godsdiensten. Je gaat actief bezig met deze onderwerpen; nadat je informatie hebt gekregen krijg je de tijd om zelf na te denken over deze informatie. Je gaat jezelf inleven in deze onderwerpen en je maakt kennis met de achterliggende gedachten van andere culturen en geloven. Misschien is iets wel helemaal niet zo raar als dat het in eerste instantie leek? Je leert je open te stellen voor andere culturen en geloven en probeert dit vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Relevantie

Wanneer je geïnteresseerd bent in de motieven van verschillende soorten groepen mensen is een cursus op het gebied van interculturele communicatie zeer aan te raden. Ook wanneer je jezelf wel eens levensvragen stelt: schroom niet om jezelf in één van de aangeboden cursussen te ontdekken. Na het volgen van een van deze cursussen verbreed je jouw manier van denken en word je een ‘rijker’ mens.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding Interieuradviseur Edumatch Courses 580,-
  Afstandsonderwijs
MBO Interieuradviseur Edumatch Courses 1471,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.