Copywriter Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 349,- tot € 900
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Copywriter

Copywriter

Als copywriter ben je bezig met het schrijven van pakkende teksten. Je draagt een boodschap over, waarbij je rekening houdt met de doelgroep voor wie je het schrijft.
Daarnaast zet je de beknopte ideeŽn van klanten om in concrete en goed lopende teksten.
Als copywriter ben je vaak als freelancer werkzaam en schrijf je voornamelijk reclameteksten. Dit kan voor zowel een brochure zijn, als voor een radio- en/of televisiecommercial. De vaardigheden waar je als copywriter over moet beschikken zijn creatief en innovatief denken; onder tijdsdruk kunnen presteren; taalgevoel hebben; visueel kunnen denken en daarnaast beschik je over een goede communicatieve vaardigheden.

Inhoud

Tijdens een opleiding copywriter leer je praktische vaardigheden aan om een goede tekstschrijver te worden. Tevens leer je welke teksten passend zijn voor een bepaalde doelgroep, van nieuwsbrieven tot en met speeches. Daarnaast doe je kennis op wat er bij de functie van een zelfstandig copywriter komt kijken. Zowel het opstarten van je eigen bureau als het vinden van je eerste cliŽnten komen hierbij aan bod.

Relevantie

Vind jij het leuk om op een creatieve en overtuigende manier bezig te zijn met het schrijversvak? Dan is een cursus of opleiding iets voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Copywriter NHA Thuisstudies 494,-
 
Copywriter Thuiscursus.nl 349,-
  Afstandsonderwijs
eBooks maken in ePub-formaat Learnit 700,-
  Doetinchem, Enschede, Breda, Amersfoort, Den Haag, Apeldoorn, Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Tilburg, Rotterdam, Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Maastricht
Klantgericht schrijven Learnit 900,-
  Tilburg, Amsterdam, Heerenveen, Groningen, Arnhem, Rotterdam, Zwolle, Maastricht, Enschede, Utrecht, Breda, Amersfoort, Den Haag, Apeldoorn, Alkmaar, Den Bosch

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)