Copywriter

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 579,- tot € 839
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Copywriter

Copywriter

Als copywriter ben je bezig met het schrijven van pakkende teksten. Je draagt een boodschap over, waarbij je rekening houdt met de doelgroep voor wie je het schrijft.
Daarnaast zet je de beknopte ideeŽn van klanten om in concrete en goed lopende teksten.
Als copywriter ben je vaak als freelancer werkzaam en schrijf je voornamelijk reclameteksten. Dit kan voor zowel een brochure zijn, als voor een radio- en/of televisiecommercial. De vaardigheden waar je als copywriter over moet beschikken zijn creatief en innovatief denken; onder tijdsdruk kunnen presteren; taalgevoel hebben; visueel kunnen denken en daarnaast beschik je over een goede communicatieve vaardigheden.
Copywriter
Copywriter schrijft persbericht

Inhoud

Tijdens een opleiding copywriter leer je praktische vaardigheden aan om een goede tekstschrijver te worden. Tevens leer je welke teksten passend zijn voor een bepaalde doelgroep, van nieuwsbrieven tot en met speeches. Daarnaast doe je kennis op wat er bij de functie van een zelfstandig copywriter komt kijken. Zowel het opstarten van je eigen bureau als het vinden van je eerste cliŽnten komen hierbij aan bod.

Relevantie

Vind jij het leuk om op een creatieve en overtuigende manier bezig te zijn met het schrijversvak? Dan is een cursus of opleiding iets voor jou! Het is een interessante cursus voor iedereen die zich verder ontwikkelen wil op het gebied van schrijven.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Copywriter NHA Thuisstudies 579,-
 
opleiding Copywriter + SEO NHA Thuisstudies 839,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.