Marketingstrategie

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 2250,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Marketingstrategie

Marketingstrategie

Bedrijven, instellingen en organisaties kunnen tegenwoordig niet meer zonder een marketingstrategie. Door de constante verandering in sectoren zoals het cultuur, zorg en het onderwijs worden organisaties gedwongen hun beleid continu te prepareren, te verbeteren en te evalueren. Deze ontwikkeling wordt met andere woorden ook wel marketingstrategie genoemd. Het strategisch marketingplanningsproces vormt een elementair onderdeel van de bedrijfsstrategie. Om in de toekomst succesvol te zijn en te blijven is het bedrijfsleven gedwongen na te denken over een goede afstemming tussen het product en klant. Door marketingstrategie toe te passen kom je erachter wie je doelgroep is, hoe je ze bereikt en wat voor campagnes je daarvoor nodig hebt.
Marketingstrategie
Marketeer bezig met bedenken van een marketingstratie

Inhoud

Bij een cursus of opleiding marketingstrategie maak je kennis met de verschillende principes binnen het gebied van het strategisch plannen in organisaties. Hoe begin je bijvoorbeeld met een marktonderzoek? Cursisten leren tijdens de cursus eenvoudig hun doelgroep(en) en concurrent(en) te bepalen. Bovendien wordt er aandacht geschonken aan het lokaliseren van problemen met de klant en op welke manier je het beste deze kunt oplossen.
Tijdens het leertraject ga je op zoek naar wat je klanten graag kopen. Wat is je doelgroep en hoe pas je daar een strategie op toe? Marketingstrategie is een effectief stappenplan om je bedrijfsambitie en doelstellingen te halen, mede door de toepassing van Social Media.

Relevantie

Ben je competitief en wil je graag het beste uit een organisatie halen? Marketingstrategie is misschien wel wat voor jou. Marketingstrategen zijn zowel commercieel als klantgericht. Met een marketingstrategie-certificaat kun je aan de slag als marketingstrateeg op het gebied van productmanagement, salesmanagement, accountmanagement en marktonderzoeker.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Digital Marketing Professional (inclusief examen) College of MultiMedia 2250,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.