NIMA communicatie A Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 800,- tot € 1390
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan NIMA communicatie A

NIMA communicatie A

Bij NIMA Communicatie A staat commerciële communicatie centraal. Als communicatiemedewerker zorg je voor een goede relatie tussen de organisatie en de buitenwereld. Hierbij heb je zowel taken op gebied van externe communicatie (met klanten) als op gebied van interne communicatie (met de directie of andere medewerkers). Als vertegenwoordiger van jouw bedrijf ben je hét visitekaartje. Het is dan ook belangrijk om initiatief te nemen en lef te tonen. Ook is het handig om de media en andere communicatiekanalen goed te kennen.

Inhoud

NIMA Communicatie A is een internationaal erkende opleiding, die de basiskennis van het vakgebied communicatie omvat. De praktijkgerichte cursus leert je alles op gebied van organisatie- en communicatiemanagement en interne en externe communicatie. Ook is internationalisering als actueel onderwerp een groot onderdeel van de cursus. Overige onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn marketing en nieuwe media. Met een NIMA-diploma kun je direct aan het werk in de communicatiebranche.

Relevantie

De cursus NIMA Communicatie A is geschikt voor iedereen die graag werkzaam wil zijn in de communicatiebranche. Denk hierbij aan starterfuncties als communicatiemedewerker of PR.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
NIMA Communicatie A (Klassikaal) LOI 1390,-
  Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht en Zwolle
NIMA Communicatie A (Thuisstudie) LOI 800,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.