Kronenburgh Business College

Foundation Personeelszaken / HRM (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Tijdens deze opleiding maak je kennis met vele aspecten binnen het vakgebied Personeelszaken oftewel Human Resource Management HRM. In,- door- en uitstroom van medewerkers, Mediation, schuldhulpverlening, arbeidsbemiddeling: uitzenden en detacheren. Dus meld je aan !

De medewerker personeelszaken houdt zich bezig met het personeel binnen het bedrijf of instelling. De medewerker HRM kan werkzaam zijn binnen elke organisatie met een afdeling HRM bij overheids-, profit- en nonprofitorganisaties (shared service centra). De medewerker HRM heeft taken op het gebied van werving en selectie en mobiliteit van (nieuwe) medewerkers, voert verschillende P&O regelingen uit zoals bijvoorbeeld de verlofregeling. De medewerker stelt arbeids)overeenkomsten op en verricht administratieve werkzaamheden ten behoeve van beheer van het personeelsdossier en managementrapportages. (Nieuwe) werknemers worden over arbeidsvoorwaarden, bedrijfs- en cao-regelingen (sociale zekerheid) geïnformeerd. De medewerker is administratief en juridisch vaardig en stelt zich klantgericht en zakelijk op. Het is verder belangrijk ?organisatiesensitief? te zien; begrijpen in welke context de organisatie opereert.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

  • Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;- Geeft vrijstelling binnen de opleiding Human Resources deeltijd MBO4;- Een gewaardeerd certificaat bij sollicitaties;- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen op het werk;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh, dan maakt u het verschil !Kortom alle voordelen van particulier onderwijs: een degelijke opleiding.

Opleidingsduur

18 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 990
Studiemateriaal: EUR 136

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.