Kronenburgh Business College

Inleiding Bestuurskunde (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De afgelopen jaren is er veel veranderd is het openbaar bestuur. Grote beleidsopgaven (bijvoorbeeld energie en klimaat) en uiteenlopende crises (bijvoorbeeld de coronacrisis) vragen veel van het openbaar bestuur. Tegelijk zijn de verhoudingen tussen politiek, overheid en burgers sterk in beweging. Verder zijn de sociale media belangrijk geworden voor bestuurskundige processen en verschuiven de geopolitieke verhoudingen.

Door deze Bedrijfsopleiding te volgen, maak je kennis met de wereld van het openbaar bestuur en de centrale begrippen, modellen, theorieën, benaderingen en vraagstukken die daar aan de orde zijn. De opleiding Inleiding bestuurskunde is interessant voor iedereen die in de praktijk of uit interesse met het openbaar bestuur te maken heeft. Dus meld je aan voor de opleiding Inleiding Bestuurskunde bij het Kronenburgh Business College in Den Haag: "Blended Learning" (klassikaal en/of online) deeltijdopleidingen voor volwassenen.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

  • Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;- De opleiding geeft een vrijstelling binnen de opleiding Openbaar Bestuur MBO4.- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !Kortom alle voordelen van particulier onderwijs: een degelijke opleiding.

Opleidingsduur

6 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 635
Studiemateriaal: EUR 55

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.