Bestuurskunde Cursussen & Trainingen

Categorie Management en Beleid
Prijs € 654,- tot € 837
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Bestuurskunde

Bestuurskunde

De wetenschap die zich richt op de wijze van functioneren van het openbaar bestuur noemen we bestuurskunde. Bestuurskunde houdt zich bezig met complexe maatschappelijke vraagstukken en wendt zich tot het oplossen hiervan. Hiervoor dienen vaak juridische, sociale en politieke aspecten onderzocht te worden.
Bestuurskunde heeft eigenlijk altijd betrekking op actuele politieke en maatschappelijke vraagstukken, de bijbehorende processen en de juiste oplossingen hiervoor.

Inhoud

Er zijn verschillende bestuurskundige opleidingen en cursussen. Afhankelijk van het programma dat geboden wordt, zul je kennismaken met de disciplines en de processen van de publieke sector. Je leert problemen en vraagstukken te analyseren, bijkomende zaken te onderzoeken en effectieve oplossingen te formuleren.

Relevantie

Binnen het vak bestuurskunde zijn er verschillende beleidsterreinen waar jij je op kunt richten zoals onderwijs, werkgelegenheid, gezondheidszorg en veiligheid. Je bent opgeleid om een beleidsondersteunende of bepalende functie te vervullen in de publieke sector. Veel bestuurskundigen werken bij bijvoorbeeld justitie, het onderwijs of adviesorganen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bestuurskunde (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 654,-
  Thuisstudie
Bestuurskunde (Thuisstudie) LOI 654,-
  Thuisstudie
HBO Bestuurskunde  (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 837,-
  Thuisstudie
HBO Bestuurskunde  (Thuisstudie) LOI 837,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)