Evenementenmanagement

Categorie Management en Beleid
Prijs € 521,- tot € 602
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Evenementenmanagement

Evenementenmanagement

Bij evenementmanagement gaat het om het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van een evenement van A tot Z. Voorbeelden van evenementen die door evenementmanagers georganiseerd worden zijn festivals, conferenties en concerten. Bij eventmanagement wordt het merk, de doelgroep, het concept, de planning en logistiek van evenementen grondig bekeken en uitgevoerd. Een evenementmanager werkt dan ook op allerlei verschillende plekken. Ze voeren zelf werkzaamheden uit, maar sturen ook andere medewerkers aan. De opleiding evenementmanagement kan zowel op mbo- als hbo-niveau gevolgd worden.
Evenementenmanagement
Deventer op stelten

Inhoud

Deelnemers aan de opleiding ‘Evenementmanagement’ leren alle facetten van het organiseren van een evenement; van het concept tot aan het draaiboek. Je leert om creatieve ideeën in de praktijk te brengen. Je doet kennis op over zowel kunst en cultuur, als vrijetijdsmanagement, maar ook over experience marketing en ondernemerschap. Je leert alle ins- en outs van contracten, doet marktonderzoek en ontdekt hoe je maatschappelijk verantwoord moet ondernemen. Tijdens deze opleiding kun je meerdere keren stages lopen binnen een groot scala aan bedrijven, in binnen- en buitenland.

Relevantie

De opleiding ‘Evenementmanagement’ is uitermate geschikt voor iedereen die de ambitie heeft om evenementmanager te worden. Het biedt voorbereiding op verschillende andere opleidingen en is relevant voor iedereen die zich wil verdiepen in de branche van evenementen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Evenementenorganisator NHA Thuisstudies 521,-
 
opleiding Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten NHA Thuisstudies 602,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.