Innovatiemanagement

Categorie Management en Beleid
Prijs € 2780,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Innovatiemanagement

Innovatiemanagement

Innovatie wil niks anders zeggen dan: vernieuwing. Een bestaand product kan verbeterd of vernieuwd worden. Dit wordt innovatie genoemd. Wanneer er een nog niet bestaand product ontwikkeld wordt valt dit ook onder innovatie. Een innovatie verschijnt niet van de ene op de andere dag. Hier gaat een heel traject aan vooraf: het innovatieproces. Dit proces moet begeleid worden. Innovatiemanagement is hierin van groot belang: het gaat over de manier waarop je innoveert. Wat is ervoor nodig en hoe bereik ik mijn doel?
Innovatiemanagement
In overleg

Inhoud

In de cursus Innovatiemanagement verdiep je je in het innovatieproces. Je leert hoe je het innovatieproces efficiënt en effectief kan vertalen naar de bedrijfsvoering. Na de cursus kun je adviseren over zaken die te maken hebben met innovatiemanagement en kom je met concrete voorstellen voor het innovatieproces. Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig kenner op het gebied van innovaties en de manier waarop er geïnnoveerd moet worden.

Relevantie

Wil jij alles weten over innovatieprocessen en innovatiemanagement? Dan is één van de onderstaande cursussen wellicht geschikt voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
IT Fundamentals IMF Academy (International Management Forum) 2780,-
  Centraal in het land

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.