Internationaal Business management

Categorie Management en Beleid
Prijs € 2180,- tot € 42000
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Internationaal Business management

Internationaal Business management

De opleiding International Business Management (IBM) is een brede studie die je een internationale carrière biedt in diverse sectoren. Je wordt opgeleid tot leidinggevende in het internationale bedrijfsleven. Om hier in een vroeg stadium al kennis mee te maken, is de hele studie in het Engels en komen zowel je medestudenten als docenten uit verschillende landen. Tijdens de studie leer je onder meer andere bedrijfsculturen en wetten kennen. Deze kennis kun je al snel in de praktijk toepassen, wanneer je stage in het buitenland gaat lopen.
Met de studie International Business Management kun je bijvoorbeeld marketing- of salesmanager, controller, consultant of zelfstandig ondernemer worden.
Voor een functie in de internationale handel moet je beschikken over bepaalde competenties. Je moet communicatief vaardig zijn, resultaatgericht en je moet cijfermatig inzicht hebben. Veel vaardigheden doe je op tijdens je studie, zoals de managementvaardigheden of het samenwerken aan praktijkopdrachten.

Inhoud

Tijdens een opleiding International Business management word jij klaargestoomd voor een leidinggevende functie binnen het internationale bedrijfsleven en ga je kennis maken met het internationaal ondernemen. Een groot onderdeel van een opleiding in dit vakgebied betreft de markt waarin het bedrijf zich vindt, leer hier onderzoek naar doen en plannen opstellen! In het buitenland zaken doen kan ook zorgen voor nieuwe uitdagingen, zoals bijvoorbeeld de taal, maar ook andere gewoontes en culturen kunnen hier voor zorgen. Na een opleiding International Business management is dit voor jou geen barrière meer.

Relevantie

Een opleiding International Business management is geschikt voor mensen die zichzelf een eigen bedrijf zien runnen in het internationale bedrijfsleven. Dus heb jij deze ambitie en ben je geïnteresseerd in andere (bedrijfs) culturen en wetten? Dan is een opleiding International Business management wellicht iets voor jou.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Internationaal Business & Entrepreneurship (HBO) EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 42000,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Transfer Pricing & Intangibles IMF Academy (International Management Forum) 2180,-
  Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.