Kwaliteitsbewaking

Categorie Management en Beleid
Prijs € 179,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking is proces van zelfcontrole dat op vele vakgebieden in onze samenleving wordt toepast. Denk maar bijvoorbeeld aan een piloot die eerst bepaalde checklists moet doorlopen voordat hij überhaupt het vliegtuig opstart.
Maar ook andere procedures, processen, producten en diensten dienen regelmatig te worden gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van vooraf gestelde normen of schema’s. Voorbeelden hiervan zijn de ISO-normen, checklists en een normaal draaiboek/handboek. Dit gehele proces van bewaking, toezicht en de bevordering van de kwaliteit valt onder de term kwaliteitsbewaking.

Inhoud

Bij een cursus kwaliteitsbewaking maak je kennis met de verschillende principes binnen het gebied van controle, uitvoering en bewaking van de kwaliteit. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een kwaliteitsplan opstelt. Hierin worden heldere afspraken gemaakt over wie wat doet; en welke prestaties er nodig zijn voor het kwaliteitsbehoud. Tijdens de cursus wordt er tevens extra nadruk gelegd op vaste controlemomenten. Deze zijn van uiterst belang voor standaard kwaliteitsprocedures. Kortom, kwaliteitsbewaking staat voor het nemen van bepaalde acties, maatregelen en procedures die uiteindelijk moeten zorgen voor een hogere kwaliteit en tevens meer tevredenheid onder klanten, cliënten en patiënten.

Relevantie

Ben je benieuwd of klanten nog tevreden zijn over jouw product of dienst? Dan is een cursus of opleiding op het gebied van kwaliteitsbewaking misschien wel wat voor jou. Door middel van kwaliteitsbewaking blijft je bedrijf of organisatie altijd up-to-date. Het bijhouden van de kwaliteit is daarom onmisbaar in ieder bedrijf of organisatie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
(digitale cursus) Voedingswater in de Glastuinbouw Aquraat B.V. 179,-
  Digitaal

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.