Dieet

Categorie Voeding
Prijs € 695,- tot € 1799
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Dieet

Dieet

Voeding is ontzettend belangrijk. Het is de brandstof van ons lichaam en we kunnen er niet zonder. Daarnaast is het soort voedsel ook van belang: gevarieerd eten is nodig om het lichaam gezond te houden en verzadigde vetten moeten we zo min mogelijk tot ons nemen. Ondanks dat de meeste mensen in theorie weten wat gezond eten is, zijn er alsnog behoorlijk wat mensen met overgewicht of zelfs obesitas. Aan de andere kant zijn er ook mensen met ondergewicht.
Een dieet is voor sommige mensen noodzakelijk. Een dieet is een methode waarmee men kan afvallen of juist aankomen. Soms betekent het dat bepaalde producten of ingrediŽnten niet gegeten mogen worden. Het is verstandig om op een verantwoorde manier te diŽten, zodat de juiste voedingstoffen het lichaam binnenkomen. Een persoonlijk dieetadvies inwinnen is daarom aan te raden. Een diŽtist of voedingsdeskundige kan voor elk persoon een op maat gemaakt dieet samenstellen. Daarnaast kan een diŽtist ook helpen om het volgen van het dieet vol te houden en ook om na die tijd niet meer aan te komen of af te vallen.
Dieet
Een salade

Inhoud

Mocht je voedingsdeskundige of diŽtist willen worden, dan kun je hiervoor verscheidene cursussen volgen. Je kunt een training volgen waarmee je als zelfstandig voedingsdeskundige aan de slag kan of je kunt een basisdiploma voedingsleer halen. Je kunt je ook richten op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld sportvoeding of voeding voor kinderen.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen met een interesse in voeding en voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de wereld van diŽten. Het is een goede vooropleiding voor het worden van een voedingsdeskundige of diŽtist.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Health - BGN Gewichtsconsulent - Voedingsdeskundige Start2Move 1799,-
  Amsterdam, Zwolle
Health - Sport & Voeding Start2Move 695,-
  Klassikaal Online of zelfstudie
Koken en Gastvrijheid in de Zorg ROC van Amsterdam    
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.