Evenementen Organisator

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 579,- tot € 43950
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Evenementen Organisator

Evenementen Organisator

Als er één beroep is waarop de term 'spin in het web' van toepassing is, dan is het wel dat van evenementen organisator. Deze persoon is het geheim achter elk geslaagd evenement. Een evenementen organisator managet en houdt het overzicht bij het regelen van zowel de grote lijnen als de kleine details die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Dat vergt veel organisatietalent en creativiteit. Daarnaast is het handig als je weet hoe je het event het best kunt positioneren in de branche. Omdat je met veel verschillende disciplines en mensen te maken hebt, komen een allround kennis en uiteenlopende vaardigheden goed van pas.
Evenementen Organisator
Evenementen organisator in gesprek met zijn bazin

Inhoud

Een evenement organiseren beslaat meerdere vakgebieden. Er komen financiën bij kijken, maar ook marketing en het kiezen van de juiste mensen voor de uitvoering van bepaalde onderdelen. De opleiding Evenementen organisator respecteert deze verschillende aspecten en geeft ze de aandacht die ze verdienen. Je wordt omgeschoold tot een allround manager met kennis over de evenementenbranche en de huidige trends. Je leert hoe je kunt inspelen op de behoeftes van zowel de gasten als de opdrachtgever. Aan het eind weet je precies wat er bij de organisatie van een succesvolle beurs, tentoonstelling of ander evenement komt kijken.

Relevantie

Is organiseren één van je sterke kanten? De opleiding evenementen organisator is bij uitstek geschikt om je organisatietalent tastbaar te maken en van het organiseren van evenementen je beroep te maken. Het is een relevante cursus voor een ieder binnen de branche. Zowel voor mensen die al werkzaam zijn in de branche, als voor mensen die graag meer willen weten over de branche is deze cursus zeer relevant om te volgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Evenementen & Hotelmanagement (Niveau 4+ MBO) EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 30000,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
International Event Management (HBO) EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 42000,-
  Rotterdam Amsterdam, Utrecht
International Hospitality & Tourism Managament EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 43950,-
  Amsterdam en Utrecht, Rotterdam
opleiding Evenementenorganisator NHA Thuisstudies 579,-
 
opleiding Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten NHA Thuisstudies 669,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.