Verkoper reizen

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 433,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Verkoper Reizen (SEPR)

Verkoper Reizen (SEPR)

Een verkoper reizen is iemand die reizen verkoopt aan klanten. Een verkoper reizen werkt in de toeristische en commercile sector, zoals reisbureaus, contactcenters, touroperators of bureaus die via internet reizen verkopen. Dit kunnen zowel vakantie- als zakenreizen zijn. Het is een baan vol uitdagingen waarbij de mogelijkheden divers zijn. Jij bent de persoon die alles van A tot Z regelt, waaronder vluchten en o.a. diverse acommodaties.

Inhoud

Deelnemers aan de cursus of opleiding tot verkoper van reizen krijgen allereerst algemene reiskennis waarbij je vertrouwd wordt gemaakt met de huidige reismarkt. Je leert over de trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen en hoe je nieuwe reizen het beste kunt verkopen middels verschillende soorten kanalen. Ook leer je om te gaan met computerreserveringen, vertreksystemen en de procedures omtrent het instappen en vertrekken van passagiers. Om er voor te zorgen dat de communicatie met klanten en passagiers goed verloopt maak je tevens kennis met verschillende gesprekstechnieken.

Relevantie

De opleiding verkoper reizen is uitermate geschikt voor iedereen die interesse heeft op het gebied van het aanbieden van reizen, dit kan zijn om aan het werk te gaan als zelfstandig ondernemer of om aan de slag te kunnen bij bijvoorbeeld een reisbureau.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Reisbureau Starten - Belgi Thuiscursus.nl 433,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.