Hostess

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 4490,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Hostess

Hostess

Een hostess is het aanspreekpunt van een organisatie, en verwelkomt bijvoorbeeld gasten bij een congres of evenement. Het is een baan waarbij het van belang is dat je representatieve uitstraling hebt en een verzorgt uiterlijk. Jij bent immers het visitekaartje dat informatie kan bieden aan bijvoorbeeld gasten. Het is een divers beroepen waarbij je veel in contact komt met verschillende mensen.
Hostess
Meisje met een dienblad

Inhoud

Tijdens de cursus worden jouw vaardigheden als het gaat om gastgerichtheid en klantvriendelijk verder ontwikkeld om later, of nu, het beste uit je werk te kunnen halen als hostess. Aan communicatie zal veel aandacht worden besteed, net als het omgaan met bijvoorbeeld gasten die veeleisend zijn. Daarnaast zal klachtenbehandeling ook voorbij komen.

Relevantie

Jij bent enthousiast, representatief en begeeft je graag in een sector waarbij je in contact komt met mensen. Je bent immers klantgericht en hebt een vlotte babbel. Kwaliteiten die goed in te zetten zijn bij deze cursus. Deze cursus voor hostess is interessant voor iedereen die zich bijvoorbeeld in de toeristische of evenementenbranche wil begeven en afwisselend zoekt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Allround Luchtvaartdienstverlener TAT Beroepsopleidingen 4490,-
  Leiden, Rotterdam Airport, Schiphol Airport
Grondsteward(ess) opleiding TAT Beroepsopleidingen 4490,-
  Leiden, Rotterdam Airport, Schiphol Airport

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.