Reisbegeleider

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 4490,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Reisbegeleiding

Reisbegeleiding

Als reisbegeleider ben jij hét aanspreekpunt voor mensen op vakantie. Met jouw kennis over bestemmingen, enthousiasme en organisatorische vaardigheden maak je de reis voor je gasten onvergetelijk. Je hebt kennis over allerlei bestemmingen over de hele wereld, je hebt veel sociale contacten en je probeert de reizigers zo goed mogelijk in hun behoeften te voorzien.

Inhoud

In een cursus of opleiding komen allerlei zaken op het gebied van reisleiding naar voren. Je verdiept je in de verschillende culturen die de wereld rijk is. Tevens duik je in de topografie, toeristische geografie en kunst over de hele wereld. Je leert je verstaanbaar te maken in het openbaar en daarnaast probeer je controle te houden over jezelf in moeilijke situaties die zich tijdens een reis voor kunnen doen.

Relevantie

Na het afronden van een cursus of opleiding in de richting van reisbegeleiding ben je op de hoogte van alle ins en outs van allerlei bestemmingen over de hele wereld. Wanneer je open staat voor andere culturen, iets van de wereld wil zien en mensen een onvergetelijke vakantie wil bezorgen is dit vakgebied absoluut aan te raden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Allround Luchtvaartdienstverlener TAT Beroepsopleidingen 4490,-
  Leiden, Rotterdam Airport, Schiphol Airport
Grondsteward(ess) opleiding TAT Beroepsopleidingen 4490,-
  Leiden, Rotterdam Airport, Schiphol Airport

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.