Reisbureau Medewerker

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 549,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Reisbureau Medewerker

Reisbureau Medewerker

Een medewerker reisbureau adviseert over reizen, praktische zaken en andere aspecten die komen kijken bij het boeken van een reis. Het gaat om allerlei soorten reizen, zoals zomervakanties of stedentrips. Taken die voornamelijk van belang zijn binnen het werk zijn het ontvangen van klanten, geven van adviezen en zorgen dat alles tip top in orde is voor de klant. Het is een interessant beroep, dat veel plannen en organisatie vergt binnen de toeristische sector.

Inhoud

Tijdens de cursus leer jij jouw organisatie talent aan het werk te zetten door het behandelen van verschillende belangrijke aspecten die bij het werk komen kijken als het gaat om het plannen en boeken van een vakantie of reis. Daarnaast leer jij hoe adviezen goed worden gegeven en de plannen van de klant om te zetten naar de perfecte reis. Je leert waar je op moet letten ook als het gaat om omstandigheden die na het boeken voor komen. Jij fungeert namelijk later als aanspreekpunt.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen die zich wil verdiepen in de toeristische sector, die ook een talent voor planning heeft. Het boeken van reizen moet je trekken en daarnaast ben je klantgericht. Deze cursus is interessant voor mensen die interesse hebben in een adviserende rol en het bieden van een unieke ervaring voor klanten.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Reisadviseur NHA Thuisstudies 549,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.