Commercieel toeristisch Management

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 43950,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Commercieel toeristisch Management

Commercieel toeristisch Management

Commercieel toeristisch management is gericht op recreatie & toerisme, ongeveer de grootste industrie ter wereld. Maar denk ook aan entertainment, media, cultuur en pop- en sportevenementen. Het commercieel toeristisch management besteedt veel aandacht aan duurzaamheid, consumentgerichte marktoriëntatie en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Inhoud

Om te werken in de toeristische sector zijn kennis en vaardigheden vereist. Tijdens een opleiding Commercieel toeristisch management leer je een goede theoretische ondergrond opbouwen met vakken als bedrijfseconomie, marketing en communicatie en interculturele communicatie. Verder leg je bedrijfsbezoeken af en leer je hoe je kunt organiseren. Denk hierbij het aan plannen van reizen en evenementen. Ook de talen spelen een belangrijke rol bij een opleiding commercieel toeristisch management.

Relevantie

Ben jij geďnteresseerd in andere landen, talen en culturen? Ben je dienstverlenend, servicegericht, commercieel en avontuurlijk ingesteld? Dan is een opleiding Commercieel toeristisch management een opleiding voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
International Hospitality & Tourism Managament EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) 43950,-
  Amsterdam en Utrecht, Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.