Mediatraining

Categorie Communicatie
Prijs € 495,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Mediatraining

Mediatraining

Journalisten bereiden zich goed voor op een interview, jij als manager of directeur kan je hier ook goed op voorbereiden. Zo is het doel van een mediatraining om inzicht te krijgen in de media en effectief te leren communiceren met deze media. Denk hierbij aan de verschillende interviewvormen en antwoordtechnieken.
Mediatraining
Training presenteren voor de pers

Inhoud

Tijdens een mediatraining wordt er vaak gebruik gemaakt van een rollenspel. Op deze manier worden situaties nagebootst, dit wordt ook wel een gewenningstraining genoemd. Tijdens een cursus mediatraining zijn er verschillende aspecten die aan bod kunnen komen zoals social media gedrag, online presentatie en nieuwe inzichten die van belang zijn wanneer je veel met media te maken krijgt. Dit kan zijn omdat je werkt binnen de mediabranche, of bijvoorbeeld omdat je online een grote aanwezigheid hebt, door middel van o.a. social media.

Relevantie

Mediatraining kan nuttig zijn voor iedereen die vanuit een functie te maken heeft met de media en wil leren kort en bondig verhaal te doen aan de media en/of pers. Dit kan bijvoorbeeld een rol van bestuur zijn, manager, politicus, sporter, artiest of communicatieadviseur.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
APPLE KEYNOTE – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 495,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.