Schriftelijke communicatie

Categorie Communicatie
Prijs € 816,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Schriftelijke communicatie

Schriftelijke communicatie

Schriftelijke communicatie wil niks anders zeggen dan communicatie op basis van geschreven of getypte tekst. Waarom is het belangrijk dat je goed schriftelijk kan communiceren? Omdat je in veel werkgerelateerde situaties terecht kan komen waarbij je schriftelijk moet communiceren. Denk hierbij aan het schrijven van een e-mail, een rapport, een verslag, notulen of een brief. Goede schriftelijke communicatie is van groot belang. Een bedrijf streeft naar een professionele uitstraling, dus daar hoort ook bij dat je op een professionele manier schriftelijk kan communiceren.
Schriftelijke communicatie
Notulist bezig met schrijven van een brief

Inhoud

In de cursus schriftelijke communicatie leer jij op welke manieren je zakelijk kan communiceren. Jij wilt met jouw teksten mensen activeren. In de cursus krijg je handvatten aangereikt die je daarbij kunnen helpen. Zo wordt er aandacht besteedt aan de kansen en de valkuilen bij het schrijven van een tekst. Ook leer je kritisch te kijken naar je eigen teksten. Dit is van belang bij de controle: kan ik nog iets aanpassen waardoor de boodschap nog duidelijker en professioneler overkomt? Je zult veel oefenen met eigen teksten en situaties die zich voordoen binnen jouw werkveld, zodat je je goed in kan leven in de lezer.

Relevantie

De cursus schriftelijke communicatie is relevant voor mensen die vanuit hun beroep veel (zakelijke) teksten en berichten moeten schrijven. Het is tevens een erg goede cursus voor eventuele contentmakers.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
SEO copywriting Edumia B.V. 816,-
  Rosmalen, Utrecht
SEO copywriting (virtueel) Edumia B.V. 816,-
  Virtueel

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.