Voorlichting Geven

Categorie Communicatie
Prijs € 495,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Voorlichting

Voorlichting

We lezen het allemaal wel eens in de krant. De voorlichter van de wethouder heeft gezegd dat.. Of we zien op televisie een leuke man of vrouw die namens een organisatie iets vertelt waarvan hij of zij vindt dat iedereen het moeten weten. Als jij degene wilt zijn die een doeltreffend persbericht schrijft, contact onderhoudt met journalisten of een evenement kan (helpen) organiseren, dan is deze veelzijdige cursus Voorlichting beslist iets voor jou. Heb je bijvoorbeeld een hobby en wil je jouw vereniging beter op de kaart zetten, of jezelf, of ambieer je een functie die met voorlichting te maken heeft, dan biedt deze leerstof je heel veel houvast. Je leer ook van alles over Public Relations, een heel breed werkveld.
Voorlichting
Man geeft een presentatie

Inhoud

Tijdens de cursus Voorlichting leer je hoe je het moet aanpakken om een positief beeld neer te zetten van een bedrijf, een organisatie of een persoon. Je maakt kennis met de beginselen van Public Relations, bijeenkomsten realiseren, hoe je journalisten moet benaderen, promotie via Social Media, noem maar op. Wat is nu eigenlijk precies een huisstijl? En hoe werkt de media?
Iets promoten doe je in woord, beeld en geluid. Het is tegenwoordig immers onmogelijk om internet bij het onderwerp ‘Voorlichting’ links te laten liggen. Niet alleen goede persberichten, maar ook promotiefilmpjes zijn belangrijk. Voorlichting is een heel breed begrip. Vandaar dat er een heleboel onderwerpen voorbij komen. Dit maakt deze cursus ook zo aantrekkelijk.

Relevantie

De cursus Voorlichting is heel goed geschikt voor iedereen die interesse heeft in promotiewerkzaamheden, Public Relations, persvoorlichting of voorlichting in het algemeen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
APPLE KEYNOTE – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 495,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.