Cursussen & Trainingen Schrijven van Offertes

Categorie Communicatie
Prijs € 990,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Offertes schrijven

Offertes Schrijven

Moet je offertes schrijven voor je eigen bedrijf of voor je werkgever? Een offerte maken is de eerste stap op weg naar een nieuwe opdracht. In een offerte geef je een helder overzicht van welke diensten of producten je gaat leveren, eventueel het aantal uren dat je eraan gaat besteden en hoeveel de opdracht bij jou gaat kosten. Een offerte is vaak de eerste indruk die je achterlaat bij je potentiële klanten. Een miscalculatie of een niet-klantgerichte offerte heeft grote gevolgen. Daarom is het van belang om offertes te schrijven die scoren. Om succes te hebben met je voorstel, moet je de offerte aantrekkelijk, overtuigend en helder schrijven.
Offertes schrijven
Een offerte formulier

Inhoud

Deelnemers aan de cursus Offertes schrijven leren onder andere hoe een offerte wordt opgesteld. In de cursus leer je ook hoe je op een correcte manier omgaat met je klanten, hoe je de zakelijke correspondentie aanpakt en er wordt aandacht besteed aan je spelling en schrijfstijl. In een korte tijd wordt jou veel vaardigheden bijgebracht die je nodig hebt om offertes te schrijven die scoren. Denk aan aspecten als aantrekkelijk en overtuigend schrijven. Daarnaast maak je kennis met technische hulpmiddelen voor het opstellen van een offerte, kom je meer te weten over het adviseren van meerwerk en komen de veelgemaakte fouten bij facturatie aan bod.

Relevantie

De cursus Offertes schrijven is bestemd voor iedereen die regelmatig offertes schrijft en hun vaardigheden willen verbeteren. Dat kunnen zelfstandig ondernemers zijn, maar ook medewerkers in de verkoop/sales. Na de cursus bezit je de benodigde kennis om een scorende offerte te maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
MBO Calculeren en Offreren Onderwijsinstelling 990,-
  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.