Groepsdynamica

Categorie Psychologie
Prijs € 557,- tot € 1150
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Groepsdynamica

Groepsdynamica

Groepsdynamica is een term voor de processen die zich binnen groepen afspelen. Bij groepsdynamica wordt gekeken naar de invloed die mensen op elkaar uitoefenen binnen een groep en hoe deze door verschillende factoren be´nvloed kan worden. Door te begrijpen hoe de dynamiek van een groep werkt, kunnen acties en interventies ondernomen worden om voor verbetering te zorgen. Groepsdynamica is een factor die bij ieder beroep van belang kan zijn, bijvoorbeeld op een afdeling binnen een bedrijf, bij een sportteam of in een schoolklas. Het zijn allemaal groepen met hun eigen processen.

Inhoud

Tijdens de cursus groepsdynamica leer je hoe je omgaat met de relaties en invloeden binnen een groep. Je gaat leren hoe je groepsdynamische processen moet analyseren en hoe je mensen kunt motiveren tot een verandering van gedrag. Je leert hoe groepen functioneren en welke factoren invloed hebben op een groep. Je verdiept je in de mogelijkheden van een team of groep. Hoe wordt een team beter? Hoe wordt het beste uit een groep gehaald?

Relevantie

De cursus groepsdynamica is interessant voor iedereen die zich wil verdiepen in de processen binnen een groep en zo ook de functionaliteit van een groep leert te verbeteren.

Informatie aanvragen

Selecteer ÚÚn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Groepsdynamica NHA Thuisstudies 557,-
 
Groepsdynamica Learnit 1150,-
  Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Incompany, Online, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.