Particulier Onderzoeker / Detective

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 359,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Particulier Onderzoeker / Detective

Particulier Onderzoeker / Detective

Particulier Onderzoeker/Detective is een spannend en afwisselend beroep. Een beroep waar je bepaalde vakkennis en vaardigheden voor nodig hebt. De werkzaamheden van een particulier onderzoeker bestaan uit bijvoorbeeld het doen van onderzoek voor verzekeringsmaatschappijen tot vermoedens van fraude en vervalsing. Kortom, eigenlijk alle situaties waarbij iemand mogelijk in zijn recht is aangetast.

Inhoud

Tijdens een cursus Particulier Onderzoeker/Detective leer je de fijne kneepjes van dit spannende beroep. Je doet basiskennis op van onder andere sporenonderzoek, rechercheren, observeren, interviewen en rapporten schrijven. Ook de wet- en regelgeving zullen aan bod komen. Als Particulier Onderzoeker/Detective moet je tenslotte weten wat de rechten, plichten, beperkingen en verantwoordelijkheden zijn.

Relevantie

Liggen jouw interesses bij het op onderzoek uitgaan en haal jij graag de waarheid boven tafel? Dan is een baan als Particulier Onderzoeker/Detective wellicht iets voor jou. Je zult aan het werk gaan voor bedrijven of particulieren en allerlei uiteenlopende zaken onderzoeken, van fraudeurs tot vreemdgangers.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Particulier Onderzoeker / Detective NHA Thuisstudies 359,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.