Preventiemedewerker Cursussen & Trainingen

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 370,- tot € 4980
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Preventiemedewerker

Preventiemedewerker

Een preventiemedewerker is een medewerker met preventieve taken. Het gaat om taken die als doel hebben om ongevallen en verzuim binnen een bedrijf te voorkomen. Er kan op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) specifiek gekeken worden welke kennis en competenties nodig zijn en welke taken de preventiemedewerker moet uitvoeren. Sinds de wijziging van de arbeidsomstandighedenwet in 2005 is het voor iedere werkgever verplicht om minstens één werknemer aan te wijzen als preventiemedewerker.

Inhoud

Deelnemers aan de cursus ‘Preventiemedewerker’ maken kennis met de verschillende principes binnen het werkvlak van veiligheid, gezondheid en milieu binnen een bedrijf. Zo maak je kennis met de belangrijkste arbobegrippen en relevante arbowet en-regelgeving. Leer je over de rol en werkwijze van de arbeidsinspectie en word je geholpen met het opstellen van een bedrijfshulpverleningsplan. Daarnaast zal je leren omgaan met de verschillende belangen binnen en buiten de organisatie; je moet immers goed kunnen samenwerken met externe partijen. Tot slot word je ook op het gebied van brandveiligheid en diefstal bijgespijkerd.

Relevantie

De cursus ‘Preventiemedewerker’ is geschikt voor iedereen die binnen het bedrijf de taak van preventiemedewerker wil (gaan) uitvoeren. Je weet hoe je bepaalde zaken kan voorkomen na het volgen van een cursus of opleiding in de richting van preventiemedewerker.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basiscursus Preventiemedewerker IMAG BV    
  In Company
Criminaliteitspreventie IMAG BV    
  Meerdere locaties, In Company
Crisismanagement International Management Forum 4980,-
  Centraal in Nederland
Grip op verzuim Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VCA) ROC Nijmegen (Cursussen) 370,-
  Boxmeer, Nijmegen en Druten

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.