Sieraden maken

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 219,- tot € 619
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ben je gek op sieraden en vaak op zoek naar dat wat je in je hoofd hebt zitten, maar kun je dit nergens vinden? Begin dan met het maken van je eigen sieraden. Jouw ideeŽn, jouw ontwerpen kun je helemaal zelf realiseren tot dat perfecte sieraad!

Inhoud

Tijdens een cursus sieraden maken leer je alles over verschillende materialen en technieken. Aan de hand van beeldmateriaal probeer je de technieken uit en breng je de theorie in praktijk. Je gaat kennis opdoen over onder andere het schuren, polijsten, afwerken en schoonmaken, soorten stenen en kralen en de verschillende gereedschappen die nodig zijn voor het maken van een mooi sieraad. Ook het onderdeel inspiratie opdoen is erg belangrijk, en zul je in een cursus sieraden maken leren. Leer hoe jij je creativiteit kwijt kunt in het maken van vele nieuwe ontwerpen en hoe je deze zelfstandig om kunt zetten tot onder andere een nieuwe ketting, armband of ring.

Relevantie

De cursus is geschikt voor iedereen die dol is op sieraden en overloopt van de creativiteit en nieuwe ideeŽn. Na een aantal maanden kun jij je eigen gemaakte sieraden dragen!

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Eigen Sieradenwebshop Starten NHA Thuisstudies 619,-
 
cursus Sieraden Maken NHA Thuisstudies 219,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.