Parfum & Cosmetica

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 719,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Parfum & Cosmetica

Parfum & Cosmetica

Cosmetica is een overkoepelend begrip. Producten die zorgen voor meer hygiëne, uiterlijke verzorging en lichamelijke verzorging vallen onder cosmetica. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld make-up, parfum of haarverzorgingsproducten. Een parfum is een mix van verscheidene geurstoffen die er voor zorgt dat een geurtje juist die unieke geur heeft en zich op die manier onderscheid van andere parfums. Parfums zijn onder te verdelen in vijf verschillende typen, gebaseerd op de hoeveelheid geurbestanddelen. Parfum & cosmetica kun je dus scharen onder lichamelijke en uiterlijke verzorging.
Parfum & Cosmetica
Een make-up doosje

Inhoud

Mensen die deelnemen aan een Parfum & Cosmetica cursus zullen te maken krijgen met lichamelijke en uiterlijke verzorging in de breedste zin van het woord. Door het aanleren van allerlei technieken voor verschillende doeleinden ontwikkel je een brede kennis op het gebied van parfum & cosmetica. Je leert make-up aanbrengen, doet kennis op over verschillende huidtypen en het toepassen van cosmetica hierop. Ook leer je over de verschillende geurfamilies en train je je reukvermogen. Ook leer je mensen te adviseren over welke geur bij hun past.

Relevantie

Iedereen die het interesseert meer te weten te komen over lichamelijke en uiterlijke verzorging of de kennis hierover in de praktijk wil brengen heeft baat bij een opleiding of cursus op het gebied van parfum & cosmetica.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Vakopleiding Parfumerie NHA Thuisstudies 719,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.