Parfum & Cosmetica Cursussen & Trainingen

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 175,- tot € 990
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Parfum & Cosmetica

Parfum & Cosmetica

Cosmetica is een overkoepelend begrip. Producten die zorgen voor meer hygiëne, uiterlijke verzorging en lichamelijke verzorging vallen onder cosmetica. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld make-up, parfum of haarverzorgingsproducten. Een parfum is een mix van verscheidene geurstoffen die er voor zorgt dat een geurtje juist die unieke geur heeft en zich op die manier onderscheid van andere parfums. Parfums zijn onder te verdelen in vijf verschillende typen, gebaseerd op de hoeveelheid geurbestanddelen. Parfum & cosmetica kun je dus scharen onder lichamelijke en uiterlijke verzorging.

Inhoud

Mensen die deelnemen aan een cursus die valt onder parfum & cosmetica zullen hoogstwaarschijnlijk te maken krijgen met lichamelijke en uiterlijke verzorging in de breedste zin van het woord. Door het aanleren van allerlei technieken voor verschillende doeleinden ontwikkel je een brede kennis op het gebied van parfum & cosmetica. Je leert wat voor soort middelen er zijn om bepaalde effecten te creëren en je leert deze in de praktijk toe te passen.

Relevantie

Iedereen die het interesseert meer te weten te komen over lichamelijke en uiterlijke verzorging of de kennis hierover in de praktijk wil brengen heeft baat bij een opleiding of cursus op het gebied van parfum & cosmetica.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Allround Beauty Consultant Thuiscursus.nl 990,-
  Afstandsonderwijs
Workshops Topstylist Mufide Hairacademy 175,-
  Hengelo

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)