Snel en Blijvend Afslanken

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 279,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Snel en Blijvend Afslanken

Snel en Blijvend Afslanken

Snel en blijvend afslanken is iets dat veel mensen willen bereiken. Een gezonde leefstijl en gewicht is namelijk voor iedereen een wens, hoe moeilijk het ook soms is om van de snacks af te blijven. Cursussen die zich richten op snel en blijven afslanken bieden inzicht over verschillende methoden zoals diten of een strak sportregime. Snel en blijvend afslanken is een uitdaging voor velen, met name als het gaat om het breken van een patroon. Na gewicht te hebben verloren, wil je immers niet alles weer terugkrijgen. Cursussen binnen dit vak richten zich daarom op blijvend afslanken.

Inhoud

Tijdens een cursus krijg je handvaten die helpen bij het snel en blijvend afslanken. Hierbij wordt dus niet alleen de focus gelegd op snel afslanken maar tevens het blijvend houden van het goede ritme. Zo wordt het niet iets dat op korte termijn weer vervalt, zoals sommige diten. Een cursus snel en blijvend afslanken kan zich richten op de verschillende aspecten die samengaan met gewichtsverlies, zoals het opstellen van een goed ritme in je fitnes regime. Daarnaast is het leren over gezonde voeding en weten hoe je dit toepast in je dagelijkse leven ontzettend belangrijk en zal dit daarom een groot onderdel zijn van een cursus snel en blijvend afslanken.

Relevantie

Een cursus is relevant voor iedereen die wil letten op voeding en een gezonde levensstijl zou willen onderhouden. Het biedt inzicht in voeding, beweging en het aanpassen van een leefstijl. Relevant voor iedereen met een interesse hiervoor met daarnaast de motivatie zijn of haar leefstijl aan te passen.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Snel en Blijvend Afslanken NHA Thuisstudies 279,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.