Modeadviseur

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 389,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Modeadviseur

Modeadviseur

Een modeadviseur is iemand die mensen adviseert op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Modeadviseurs houden trends in de gaten en adviseren klanten hierover. Een modeadviseur weet dus precies wat ‘in’ is en wat niet. Modeadviseurs adviseren niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, zoals inkopers. Door middel van een modeadviseur hebben sommige mensen de ideale oplossing om de trends goed te volgen en deze toe te passen in hun kledingstijl.
Mode adviseur
Werkatelier mode adviseur

Inhoud

Deelnemers aan een cursus of opleiding Modeadviseur maken allereerst kennis met styling in het algemeen, waarna je ingaat op specifieke vaardigheden zoals het opmeten van maten. Vervolgens leer je alles op het gebied van textiel; natuurlijke en kunstmatige materialen, leer en bont. Ook maak je kennis met kleur; welke kleuren passen goed bij elkaar en welke niet? Ten slotte richt je je op de commerciële kant van de mode. Hoe ga jij jouw producten aan de man brengen?

Relevantie

De cursus Modeadviseur is uitermate geschikt voor iedereen die interesse heeft in mode en graag adviezen geeft of plannen opstelt op dit gebied. Het is een relevante cursus indien je bijvoorbeeld voor jezelf zou willen beginnen als stylist of je graag wilt bezighouden met het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden in het werkveld, bijvoorbeeld als sltylist voor bladen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Mode Adviseur NHA Thuisstudies 389,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.