Yoga

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 319,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Yoga

Yoga

Het begrip Yoga kent verschillende interpretaties. Het is eigenlijk een soort levenswijze en methodiek die het lichaam en de geest in evenwicht moet brengen om uiteindelijk een soort van natuurlijke balans te bereiken. Yoga betekent ook samenbrengen of eenheid en bestaat al meer dan 4000 jaar. Het is vaak een combinatie tussen lichamelijke oefeningen en ademhaling.
De yoga oefeningen moeten een ontspannen gevoel geven en brengen je in een rust stand maar geven tegelijkertijd ook energie.
Er zijn verschillende soorten yoga zoals bikram yoga, power yoga en yin yoga. In de Westerse wereld wordt yoga veel uitgeoefend om lichaam en geest gezond te houden en rust te creëren.
Yoga
Yoga oefeningen

Inhoud

Er zijn verschillende yoga gerelateerde opleidingen en cursussen. Veel yoga trainingen zullen gericht zijn op de yoga beoefenaar, maar er zijn ook trajecten waarbij je opgeleid kunt worden tot een yoga instructeur of instructrice.
Je maakt kennis met de verschillende houdingen, oefeningen, ademhalingsmethodes en leert meer over de achterliggende filosofie en stromingen.

Relevantie

Het hangt af van welke yoga opleiding of cursus je gevolgd hebt, wat je er uiteindelijk mee kunt doen. Vaak zullen de cursussen betrekking hebben op de beoefenaar. Als je opgeleid wilt worden tot yoga instructeur of yoga instructrice kun je wellicht na de opleiding een eigen yogapraktijk oprichten.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Yoga NHA Thuisstudies 319,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.