Huidspecialist

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 1195,- tot € 1795
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Huidspecialist

Huidspecialist

Een huidspecialist houdt zich bezig met de verzorging van de huid. Goede voorbeelden van een huidspecialist zijn schoonheidsspecialisten en medewerkers van een zonnestudio. Ze kunnen je helpen met je huidproblemen, je advies geven over je huid en je helpen met jezelf mooier maken.
Huidspecialist
Huidspecialist die een vrouw onderzoekt

Inhoud

Je leert alles over de verzorging van de huid. Het oplossen van huidproblemen zoals acne en striae, de verzorging van een donkere huidskleur en basistechnieken visagie zijn enkele voorbeelden van de dingen die je zult gaan leren. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de invloed van de zon op je huid. Hierdoor zul je in staat zijn je klanten goed te informeren over het gevaar van zonnen en straling. Verder zul je veel leren over hygiëne en milieu, en zul je productkennis opdoen.

Ook de commerciële en technische kant mag niet ontbreken. Je leert over het controleren van zonneapparatuur, het plegen van veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden, de administratie bijhouden en hoe je het beste kunt ondernemen. Verder leer je veel over de wet- en regelgeving die gelden voor ondernemers in deze sector.

Er is ruimschoots aandacht voor de ontwikkeling van je sociale vaardigheden. Als huidspecialist heb je immers goede sociale vaardigheden nodig. Er wordt veel geoefend met gesprekstechnieken en er is aandacht voor de klachtenprocedure.

Relevantie

De cursussen en opleidingen zijn geschikt voor iedereen die het leuk vindt om met mensen om te gaan en die graag mensen met hun huid willen helpen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Branche Opleiding Pedicure Beauty Academy 1195,-
  Leidsche Rijn, Utrecht, de Meern
Branche opleiding Schoonheidsspecialist Beauty Academy 1795,-
  Leidsche Rijn, Utrecht, de Meern
Microblading Beauty Academy 1681,-
  , De Meern, Leidsche Rijn, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.