Interieuradviseur

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 389,- tot € 2199
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Interieuradviseur

Interieuradviseur

De taak van een interieuradviseur is om klanten te adviseren met betrekking tot de inrichting van woningen of bedrijfspanden. Als interieuradviseur ben jij creatief ingesteld en probeer je de wensen van de klant terug te laten komen in de inrichting van het huis of de bedrijfsruimte. Je doet een beroep op je creativiteit om aan het budget en de stijl van de klant te voldoen. Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en kan dit vertalen naar een interieurontwerp.
Interieuradviseur
Interieur van een woning

Inhoud

Deelnemers aan een cursus Interieuradviseur leren om met klanten in gesprek te gaan en de wensen van de klant in kaart te brengen. Zo kun je namelijk samen met de klant tot het mooiste resultaat komen. Alles draait om het advies dat je uitbrengt, daarom wordt de theorie en de praktijk van het adviesgesprek uitvoerig behandeld. Daarnaast leer je van alles met betrekking tot te gebruiken materialen, ontwerp- en creatieve technieken, styling en het opstellen van een lichtplan. Jij staat garant voor een net, nauwkeurig en volledig design waarbij je de wensen van de klant als uitgangspunt hebt genomen.

Relevantie

De cursus Interieuradviseur is geschikt voor mensen die alles willen weten met betrekking tot het vakgebied van een interieuradviseur. Ben je creatief, ondernemend, klantgericht en georganiseerd? Dan is deze cursus het helemaal! Na een afgeronde cursus kun je aan de slag als interieuradviseur bij kleine en grote bedrijven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Interieurstylist NHA Thuisstudies 389,-
 
opleiding Interieurstylist + SketchUp NHA Thuisstudies 619,-
 
opleiding Zelfstandig Interieuradviseur NHA Thuisstudies 559,-
 
vakopleiding Interieuradviseur HMC Amsterdam 1700,-
  Amsterdam, Rotterdam
vakopleiding Interieurontwerper HMC Rotterdam 2199,-
  Amsterdam, Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.