Homeopathie

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 619,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Homeopathie

Homeopathie

Homeopathie wordt tot de pseudowetenschappen gerekend. Het is een vorm van therapie die homeopathische geneesmiddelen produceert om verschillende ziektebeelden te kunnen genezen. Bij homeopathie wordt er van uitgegaan dat door een middel bestaande uit een verdunning van de stof die symptomen veroorzaakt de ziekte kunnen genezen. Het gelijke wordt door het gelijkende genezen, zo als wordt aangegeven. Dit is het principe van homeopathie in het algemeen. In de praktijk is dit op te delen in bijvoorbeeld de klinische homeopathie die zich probeert aan te sluiten bij de reguliere geneeskunde.
Homeopathie
Homeopathisch middel

Inhoud

Een cursus homeopathie zal verschillende onderwerpen behandelen. Hierbij kun je denken aan de verschillende soorten homeopathie, zoals de klassieke, klinische en complexe homeopathie die ieder hun eigen stromingen hebben ontwikkeld binnen de alternatieve geneeskunde. Je leert de geschiedenis en gedachtegang die tot het ontstaan van homeopathie heeft geleid kennen en hoe het vak kan worden toegepast in het echte leven.

Relevantie

Een cursus homeopathie is relevant voor een ieder met een grote interesse in geneesmiddelen of alternatieve therapieën. Dit kan voor zowel hobby zijn als verbreding van kennis die in het werkveld kan worden toegepast.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Homeopathie NHA Thuisstudies 619,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.