Psychosociale therapie

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 467,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Psychosociale therapie

Psychosociale therapie

Psychosociale therapie is laagdrempelige, praktische psychologische hulpverlening. Het is erg breed en wordt toegepast bij meerdere problemen en hulpvragen die gesteld worden. Bij psychosociale therapie wordt gefocust op de capaciteiten en creativiteit van een cliŽnt zelf. Er wordt bij deze therapie ook gesproken van begeleiding in plaats van behandeling.

Inhoud

Bij psychosociale therapie wordt gewerkt met verschillende soorten psychologische hulpverlening. Je leert welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen het vakgebied. Psychosociale therapie is namelijk een brede vorm van hulpverlening, waar de cliŽnt en zijn mogelijkheden centraal staan. Je leert hoe je een cliŽnt van dienst kunt zijn en je kennis toe te passen wat betreft psychosociale hulpverlening.

Relevantie

Psychosociale therapie is een interessante cursus voor mensen met een interesse in psychologie en de brede mogelijkheden en behandelingen ervan.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Creatieve Therapie NHA Thuisstudies 467,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.