Doktersassistent

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 579,- tot € 600
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Doktersassistent

Doktersassistent

Als doktersassistent assisteert u de arts/specialist in het ziekenhuis, een huisartsenpraktijk, de huisartsenpost of bij een GGD. De werkzaamheden variŽren van administratieve assistentie tot medische assistentie. Een doktersassistent is in staat de ernst van de klachten van een patient in te schatten en de patient te voorzien van voorlichting. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van een doktersassistent uit het assisteren van een arts bij kleine medische ingrepen en voer je af en toe ook zelfstandig medische handelingen uit.
Doktersassistent
Doktersassistent achter de computer

Inhoud

Tijdens een opleiding of cursus doktersassistent leer je onder andere meer over communiceren in de zorg, de organisatie van de gezondheidszorg, voorlichting en advies geven, medische kennis en omgaan met patiŽnten en cliŽnten. Dankzij de begeleiding van deskundigen staat u er nooit alleen voor en boekt u snel resultaten.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil oriŽnteren op een loopbaan als doktersassistent. Het is relevant voor iedereen met een interesse in een zorgverlenende functie binnen de medische sector.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding Doktersassistent EDUmatch 600,-
  Geheel Nederland
opleiding Basisopleiding Doktersassistent NHA Thuisstudies 579,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.