Asisistent Drogist

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 521,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Assistent Drogist

Assistent Drogist

Als drogist-houder bent u voor veel mensen een adviseur en specialist waar zij graag naar toe gaan met vragen over hun gezondheid of lichaamsverzorging. Een dankbare, verantwoordelijke baan waarin u veel contact heeft met mensen. Het is een baan waarbij u producten aanbiedt, adviseert en klanten te woord staan indien ze belangrijke vragen hebben over bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde medicijnen.
Assistent Drogist
Een drogisterij

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u alles wat u nodig heeft om klanten goed te kunnen helpen als assistent-drogist. De lessen worden aangeboden in een aantal modules waarin zowel de basiskennis als praktische vaardigheden aan de orde komen. U leert alles over het menselijk lichaam, de producten en geneesmiddelen, luisteren en adviseren, maar ook klantgericht zijn en verkopen. U rondt de module Basiskennis drogisterij af met een praktijkexamen en de module Klantgerichtheid met een praktijkopdracht.

Relevantie

De cursus assistent drogist is bedoeld voor mensen die nu werkzaam zijn als verkoopmedewerker en via assistent drogist willen doorgroeien naar drogist. Het biedt meer mogelijkheden, voor doorgroei en kennis die kunnen toegepast worden binnen het werk.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Assistent Drogist NHA Thuisstudies 521,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.