Medisch Specialist

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 229,- tot € 379
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Medisch Specialist

Medisch Specialist

Een medisch specialist is een arts die ingeschreven staat in het register van de Medisch Specialisten Registratie Commissie (MSRC) en erkend is als specialist in een bepaald onderdeel van de geneeskunde. Een medisch specialist moet voldoen aan de eisen die het specialisme waarin hij werkt van hem/haar vraagt. Voorbeelden van medisch specialisten zijn cardiologen, dermatologen, reumatologen en toxicologen.

Inhoud

Deelnemers aan de cursus medisch specialist maken allereerst uitgebreid kennis met het menselijk lichaam. Vervolgens doe je algemene medische kennis op die nodig is voor het specialisme waarin je actief wil worden. Je leert diagnoses te stellen en welke methodologie je daarvoor het beste kunt gebruiken. Tot slot leer je alles over ziekteoorzaken, ziekteverschijnselen, aandoeningen en syndromen.

Relevantie

De cursus medisch specialist is geschikt voor iedereen die al een medische achtergrond heeft en zich wil verdiepen, of voor ieder ander die geïnteresseerd is in een specialisme in de medische wereld.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Medische Terminologie NHA Thuisstudies 229,-
 
opleiding Medische Kennis - Anatomie, Fysiologie en Pathologie NHA Thuisstudies 379,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.