Apothekersassistent

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 489,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Apothekersassistent

Apothekersassistent

Als apothekersassistent heb je verschillende taken. Zo informeer je patiënten over medicijnen, verkoop je producten en geef je medicijnen mee. Je werkt samen met collega’s en je hebt dagelijks contact met klanten. Een apothekersassistent kan werken bij stads- of buurtapotheken, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en farmaceutische bedrijven. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden!
Tijdens de opleidingen tot apothekersassistent leer je verschillende zaken. Je bent immers ook in de praktijk de hele dag in de weer met uiteenlopende werkzaamheden. Als apothekersassistent maak je recepten klaar en geef je voorlichting en advies aan de cliënt. Dit zijn verantwoordelijke taken waarvan geacht wordt dat je deze correct verricht. De apotheker zelf heeft echter altijd de eindverantwoording.
Apothekersassistent
Apothekersassistente op zoek naar geneesmiddelen

Inhoud

Lijkt het je wat om als apothekersassistente aan de slag te gaan, dan kun je een basisopleiding of cursus in deze richting volgen. Je wordt onder andere geschoold op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen, computervaardigheden en andere vakken met betrekking tot het werken in een apotheek.

Relevantie

Ben je geïnteresseerd in een carrière als apothekersassistent dan is een cursus of opleiding in deze richting zeer aan te raden. Het is een relevante cursus die veel nieuwe inzichten biedt als het gaat om het vak en de aspecten die hierbij komen kijken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Basisopleiding Apothekersassistent NHA Thuisstudies 489,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.